CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, December 12, 2010


persahabatan..mahal harganya..

sepatutnye pershbtn ni perlu ad kesetiaan, ad kejujuran.. bukan sng nk cari sahabat yg ad bersama kita di saat senang mahupun di saat sukar..



"kamu la besfren forever sy".. " dont worry la..kte kn kwn.. i'll be here for u..".. fuhh...!! senang btol ckp kn.. tp ad je yg susah nk jaga nilai pershbtn tu.. depan kita, mak aiiii...baik sgt2.. tp blkg kte, kte xtau.. Tuhan je yg tau. adat la kn dlm berkwn mmg mcm tu..



hidup x selalu indah..kdg2 kt ats..kdg2 kat bwh.. yes..aku pn pnh rasa DIKHIANATI org yg aku anggap "sahabat".. secara jujur laa.. aku susah nk marah org tnpa sebab dan aku susah utk memaafkn kesilapan org yg aku rs sgt besar utk aku.. yup..memang bunyi nye agak jahat. tp aku rasa, aku xperlu hipokrit.. n in my opinion aku ad hak nk buat mcm tu.. dan dia ada hak utk terima mcmne aku layan dia..



" i miss u.. honest=( "



msj yg dihantar oleh "si dia" yg hncurkn hati dan menghancurkn seluruh kprcayaan aku pd dia.. perkenalan kami singkat.. dengan waktu yg singkat tu, kami berkwn baik, kami berteman rapat.. tp ada satu kejadian yg xkn aku lupa smpai bila2..



aku terluka..aku sakit..bila aku terpksa melayan die dgn teruk.. bila die msuk bilik aku, aku buat2 xtahu.. die ckp ngn aku, aku buat2 xdgr.. bila terjumpa die, buat2 xnmpk.. bila dia tiba2 mnympuk perbualan aku dgn kwn2 lain, aku lbh suka lari dari tempat tu..



MEMANG..! memang sakit bila aku buat mcm tu.. bukan aku xfikir perasaan die.. bukan aku x fikir malu die.. tp aku rs ini yg terbaik.. aku nk die tahu yg aku bukannya manusia yg mudah utk dipijak2.. aku nk tnjuk kt die yg aku ad hati dn perasaan yg xperlu dimainkn sesuka hati.. wlupn aku lbh suka diam utk slesaikn mslh, tp aku nk dia tahu yg aku jgk mmpu utk suarakn isi hati aku..



yes.. i miss her too.. i miss her a lot.. i miss how care she is.. i miss the way she laugh.. i miss her so much..!



kpd "si dia", aku mntk maaf.. just give me time.. wlupn setahun semua tu berlalu, aku tetap x blh lupa.. aku pn xnk layan kau mcmni.. tp dgn apa yg ko dh buat kt aku, aku xblh lupa.. kte akn berkwn semula.. tp dh x mcm dulu.. x rapat mcm dulu.. dn aku rs aku xkn hormat ko mcmne aku hormat pd ko dulu.. jgn pnh igt aku akn lupa semuanya.. for sure, aku akn lbh berhati2...supaya xde lg fitnah yg ko sebarkn... maaf sbb dh bersikap kejam---

4 idea bernas=):

efa hany said...

sabar...:(

hikmah said...

sbr la nie.. huhuhu

aLysA maIsaRah said...

sabar ek hikmah....
insyaALLAH, ada hikmah disebalik semua ini...

hikmah said...

ye..sbr la nie.. huhu