CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, November 4, 2010

S.A.D

arini rasa nye hari yg paling teruk.. sedih,, rasa mcm nk nangis. tp tahan je laa.. xpyh la nk cerita kt cni kenapa dan sapa yg buat aku sedih nie.. tp yg pasti, aku tau keputusan yg die buat tu baik utk aku..baik jugak utk dia.. hope cm 2 laa.. tp kdg2 ati nie terfikir jugak,.. btol ke die buat keputusan ti dengan alasan nak elak fitnah pd ms akn dtg..?? atau mmg xsuka kwn ngn sy? biase laa.. bukan semua org puas ati and suka dgn cara kita.. kalau ada yg x suka pun, impossible la dia nk berterus terang kn..?? of kos la tetap nk jaga hati kita ni dgn bagi alasan yg "munasarawak" tu.. but, whatever it is, saya percayakn dia.. apa yg dia buat utk elak sstu yg lebih buruk.. tp sy nk dia tahu yg sy rs terkilan sgt2 sbb dh hilang dia.. i just need "dia" as a fren.. only fren..

so now, i left sg petani for kuala kangsar..dekat je.. keh3.. just utk hilangkn kesedihan.. n for sure walau cmne berusahanya sy 2 make my life happy, tetap akn fikirkan hal nie.. hurmm... =(

2 idea bernas=):

Kak Hani said...

hikmah...kak xtahu ape yg berlaku..
tp ingatlah..stiap yg berlaku ade hikmah di sebaliknye..kalo kte btul2 sygkan seseorang tu,biarkan dye buat keputusan 2..Mungkin kte susah nk tme..tp kalo tu yg dye rse terbaik..biarkan dye pergi..ape yg bley kte buat,sntiase doa yg tbaik utk dye dan diri kte sndiri..
insyaAllah,Allah lbey tahu ape yg tbaik utk kte mahupun dye..

hikma_hani said...

=)
thnks kak hani..