CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, June 5, 2012

.::kawin-kawin::.


assalamualaikum..! 

xlama lagi habis la cuti sekolah. aktiviti tetap time cuti-cuti ni, pergi kenduri kahwin.. hoho.. ramai betul yg kawin cuti-cuti ni kan. (tak kan nk kawin masa sekolah pulak. sapa pulak yg nk datang. ye dak? haha..) 


dalam waktu2 cuti ni juga la kwn2 ramai yg kawin.. huhu.. tahniah la korang. xsangka.. diam2 ubi berisi. diam2, tgk2 nk kawin dahh..!! tahniah2..!! excited pulak sy ye. hehe.. saya?? oohhh...sy lambat lagi.. kalau ad yg mampu membuka hati ni dengan kunci yg betul, "welcome to my life, dear".. so far tak de lagi. doa2kan lah semoga cepat dapat jodoh yang baik2.. insyaAllah.. hehe.. 








sesiapa yg sudah sah menjadi isteri tu, berusahalah menjadi isteri yg solehah. syurga isteri letaknya di telapak kaki suami. haa...so, awak, awak dan awak..! jadilah isteri yg baik.. ganjarannya di syurga kelak. insyaAllah. =)


p/s : sudah2lah mencari yg soleh atau solehah. berusahalah untuk menjadi soleh / solehah.  lagi satu, apa kata kita sibukkan diri dengan kerja2 dakwah terlebih dahulu.. banyak lagi masalah ummah yang masih belum selesai. dan kita, sebagai mujahid, mujahidah ni mempunyai tanggungjawab yg sangat besar. =)

2 idea bernas=):

nurul hazirah said...

hye hye . dahh nak kawin dah ke ?? hikhik :)

hanna sofea said...

hye2.. haishh.. mana ad.. saje je tulis psl ni..hehe