CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, June 2, 2012

.:setelah setahun:.



Assalamualaikum..


Allah, lamanya tinggal blog ni.. apa nk jadi tak tau la.. hehe.. bukan xmau update blog ni. Tapi, tak de idea. Tak tahu nk tulis ape..  ada jugak tanya kawan2, nk tulis apa la dlm blog ni. Tak kan la nk bgtau semua apa yg kita lalui dalam blog. Ye dak? Hehe.. rasa mcm tak perlu pun. =)


Tamat sudah semester ini. Xlama lagi start semester baru. Wah, x sabar nk habis ni..!! excited2..! tp rasa sedih jugak. sbb msti x lama lg kena berpisah dgn classmate kt sini. Sedih la kan. Sbb kami dh mcm adik beradik. Gaduh sikit2 tu biasa laa.. sedangkan lidah lagi tergigit, ini kan pula suami isteri. (eh, ada kena mengena ke? Haha). Ok2.. stop2..  banyak mengarut dah ni. =)


Antara aktiviti kami sepanjang semester ini.. really miss this moment=)

Bina Insan Guru


jejaka P3E~

K~A~M~I
rajinnye.. =)


anak2 yatim.. menitis air mata tatkala mendengar kisah mereka. sayangi ibu bapa kita=)



Hang-out

tgk la muka2 yg comel ni=)


apa la yg khusyuk sgt tu ^_^
















Visit~



bakpe mie gitu? haha















Persembahan “resos matematik”~




ABM paling besar..!! 







ini yg kumpulan saya buat..~


gaya lebih.. 

warga P3E~



Pertandingan abacus~





sempat lagi "peace" ^_^


terserlah aura cikgu math ^_^




Sambutan hari lahir~


mie buat comel pulak.. 

mereka2 ini la yg belanja kami mkn malam tu. thnks awak2 semua..! =)

comel nya K~A~M~I




Haa.. itu la aktiviti kami sepanjang semester ini. Sbnrnya, bnyak lagi. Tp, tak terupload gmbr2.. tgk je la mana yg ada. Yg best nye, apa2 aktiviti kami buat pn, mesti sama2..  sweet friendship.. =)


~Seorang sahabat bertanya kepada Rasulullah s.a.w:  “Siapakah yang menjadi sahabat yang paling baik bagi kami?” Jawab Rasulullah s.a.w: “Seorang yang apabila kamu memandangnya, kamu teringat akan Allah, apabila kamu dengari cakapnya, bertambah pengetahuan kamu tentang Islam, apabila kamu melihat kelakuannya kamu teringat kehidupan akhirat.”~






2 idea bernas=):

al_hakim said...

nasib baik gambar aku ade..kahkah

hanna sofea said...

cisss.. aku TERletak gmbr ko.. xperasan.. haha