CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, January 2, 2011

rindu...


alhamdulillah.. pagi td selamat smpai.. 12jam perjalanan.. jauhnye mcm study d oversea.tp xpun.. dlm malaysia jugakk.. agak penat ketika ini.. dh la sorg2.. lama plak tu.. sepanjang 12 jam tu rasa mcm bisu pn ada. sbb xtau nk berckp dgn sape.. sedih2.. lagi menyedihkan bila xtau akn duduk sblh sape dlm bas nnti.. tp nasib baik la.. setiap kali dpt couple seat, ad je org yg nk tukar. bagi aku duk single seat.. alhamdulillah..selamat.. hilang sikit rasa takut=)



mula2 smpai agak tension..(sbb tgk bilik bersepah). dh la penat.. smpai2 terus je solat subuh.. then bermulalah operasi mengemas bilik yg sememangnya bersepah.. bilik aku masih lg dipenuhi barang2.. rupa2nya tuan barang ni x tuntut lagi brg2 dorg.. marah nie.. keh3.. maklumlaa... bilik aku mmg slalu jadi stor. itu pun mujur roomate dh tlg kemaskan sikit2. kalau x lagi bnyk barang2 dlm bilik nie.. dengan seluruh tenaga kewanitaanku, aku angkat semua kotak2 yg tinggi mencecah ceiling.. kuat jugak aku nie.. cewaahhh.. haha.. apa2 pn hari ni sgt la memenatkan.. huhu



tapi dlm sibuk2 aku pun, masih lagi x dpt nk elak rasa sedih.. sebab apa?? sebab aku rindu kt family aku..!! lebih2 lagi kt adik bongsu aku..huhu..die la racun, die la penawar..haha.. sedih sbb terpksa tinggalkan die.. time nk naik bas bukan main kuat lg die peluk.. terharu sgt.nmpk la die syg kt aku..tp xnk la nangis depan die kn.. mcm kelakar je.. hehe.. baru smpai ni pn, dh berapa bnyk kali call.. dh video cam pn rindu lagi.. adoii..ni la die..stdy jauh2 pn payah.. payah nk balik n mak abah pn pyh nk jenguk.. tapi aku tau, stdy jauh2 ni pn ad baiknya.. bak kata roomate aku, bila berjauhan, hubungan bertmbah baik.. makin rindu, makin syg.. btol la 2=)



so, sape2 yg stdy jauh dari family tu, sabar ye.. jgn sedih2.. jgn nangis2.. mcm yg aku buat skrg.. hehe.. comel kn..?? keh3..

ni adik aku time die merajuk..ad la benda yg die tak dpt tu. huhu


comel kn..?? keh3..

0 idea bernas=):